Tietosuojaseloste

JOHDANTO

Raision seudun taideyhdistys ry käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen ja sen perusteella annettujen lakien, asetusten sekä viranomaisten määräysten vaatimalla tavalla.

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan jokaisella on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on eri organisaatioissa kerätty, ja miten niitä käytetään.

Taideyhdistys ylläpitää rekisteriä jäsenistään.

Jokainen voi tarkistaa omat henkilötietonsa. Jäsenille helpoin tapa tarkistaa ja muuttaa omia tietojaan Raision seudun taideyhdistyksen jäsenrekistereissä on ottaa yhteys puheenjohtajaan.

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Päivitetty 23.1.2019.

Rekisterinpitäjä

Raision seudun taideyhdistys ry. (jäljempänä Taideyhdistys) Y-tunnus 1011964-6, Raisio

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Oili Niittynen, Jermuntie 26, 21260 Raisio

Rekisterin nimi

Raision seudun taideyhdistyksen jäsenrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on Taideyhdistyksen jäsenten tietojen tallennus tiedotuksen hoitamiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Henkilöiden yksilöintitiedot: – Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite

Säännönmukaiset tietolähteet

Jäsenrekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta yhdistyksen kotisivuilta löytyvällä yhteydenotto -lomakkeella, ”Liity jäseneksi” -paperilomakkeella, sähköpostitse, puhelimitse tai suullisella yhteydenotolla.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilön perustietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Tietoja säilytetään Googlen Yhteystiedot -palvelussa. Rekisteritietoihin on pääsy vain yhdistyksen hallituksen jäsenillä, joilla on yhdistyksen Google-käyttäjätunnus
ja salasana.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Rekisteröity voi päivittää ja muuttaa omia tietojaan ja vaatia, että virheelliset tiedot korjataan. Tarkastus-, muutos- ja korjauspyynnön voi tehdä toimittamalla kirjallinen ja allekirjoitettu tai suullinen asiaa koskeva pyyntö rekisteristä vastaavalle yhteyshenkilölle.